söndag 2 januari 2011

Gott Nytt År!

God fortsättning på det nya året! Här hos familjen E har julen och nyåret firats med familj, goda vänner och god mat, som hos de flesta andra antagligen.

Såhär glada ungar hittade varsitt paket under julgranen på julaftonsmorgonen, gissa om tomten hade gissat rätt..? :) Vi åt julmiddag hos mommo och moffa innan vi gick hem till oss för att vänta på jultomten och ännu mera julklappar.



På juldagen fick vi hem de äldre barnen och hade julklappsutdelning igen. Vi har gjort så nu de senaste åren att de äldre barnen kommer till oss på juldagen och då bjuder vi på julmiddag (åt mommo & moffa och mobbin & Anna)och delar ut julklappar igen. Nyårsafton firade vi hemma med vännerna G&M. Riktigt mysigt hade vi det, och Wilmer tyckte det var så roligt med nyårsraketer :) Här har han en "sprakarstick"



Lilla damen Nellie har börjat hasa sig fram på baken också. Hon kryper inte men hon viker ett ben nästan under sig och det andra släpar liksom efter, men hon tar sig ganska fort framåt ändå. Roligt ser det ut i alla fall :)



Vi har även hunnit på dop i mellandagarna. Bästa vännerna M&F döpte sin söta son E och vi fick vara med :)

Vi har återigen fått tillökning i kompisgänget. K's chef och bästa vän R och hans underbara fru H fick äntligen välkomna sina söta tvillingar till världen i onsdags. En liten söt pojke och en liten söt flicka fick de ♥ Vi är så glada för Er skull!!



Hoppas att Ni alla får ett riktigt fint år 2011. Själv ser jag framemot att börja jobba snart igen. Fastän jag trivs bra här hemma så tycker jag att det ska bli riktigt roligt att komma ut och träffa folk igen om dagarna, dessutom tror jag att det kommer att bli roligt för Nellie att få börja hos bästa dagmamman R tillsammans med storebror!
Må väl!

♥ Fia

1 kommentar:

  1. Ni har hunnit med mycket över lovet..
    Och oj vad Nellie ser ut att ta sig fram :)

    Snart får ni komma hit å se vår små åxå :)
    Ser fram emot det!

    SvaraRadera